Kookcursus voor gevorderden

Kookcursus voor gevorderden

De technieken van de basiscursus komen hier wel weer in terug, maar er is in deze cursus meer aandacht voor de opmaak van het bord en bereiding van vlees en/of vis. Heb je de basiscursus niet gevolgd hebben, maar zijn termen als Hollandaisesaus en blancheren bekend? Zoek je verdieping in je kooktechnieken en lijkt het je leuk om iets met Wine & Spice te doen? Schrijf je dan in voor de gevorderde kookcursus!

In deze kookcursus leer je – naast het bereiden van voortreffelijke diners, ook een aantal verfijnde kooktechnieken. Je maakt heerlijke gerechten en leert hoe je smaken, kooktechnieken en gezond en verantwoord productgebruik kunt combineren, zodat er een exclusieve maaltijd op tafel komt.

Gedurende elke les wordt er een driegangen menu bereid dat na afloop gezamenlijk beoordeeld en gegeten wordt. De groepen bestaan uit maximaal 8 deelnemers, zodat aan iedere deelnemer voldoende aandacht gegeven kan worden.

Deze kookcursus beslaat 3 avonden. De eerste en tweede avond zal aandacht besteed worden aan vis en vleesgerechten (o.a. het roken van een makreel). De derde avond zal gevuld worden met Wine Tasting, waarbij de gerechten gecombineerd gaan worden met verschillende soorten wijn.

Kosten voor deze lessen bedragen 54,50 per avond, per persoon, inclusief drank.

Eerstvolgende cursusdata

  • Do 11 okt. 18:30 | Les 1
    Do 08 nov. 18:30 | Les 2
    Do 29 nov. 18:30 | Les 3

  • 30 januari 2019 | Les 1
    27 februari 2019 | Les 2
    27 maart 2019 | Les 3

  • 1 mei 2019 | Les 1
    29 mei 2019 | Les 2
    26 juni 2019 | Les 3


3 avonden

Inclusief drankjes

54,50


Meer informatie / reserveer
 

Offerte en informatie aanvragen