Of je nu een beginner bent of al verstand hebt van koken, er is voor ieder wat wils.

Basis kookcursus

In deze cursus staat het leren van essentiële basis kooktechnieken centraal.

Gevorderde kookcursus

Je leert hoe je smaken, kooktechnieken, gezond en verantwoord productgebruik kunt combineren.

Kookcursus bedrijven

Je leert een aantal handige praktische tips voor een beter werkklimaat. Voor gezondere werknemers.

“Nooit gedacht dat er iets lekkers uit mijn handen zou komen”

Ben ik een beginnende of gevorderde hobby kok?

Beginnende hobby kok

Weet je thuis zelfs nog een eitje aan te bakken? Of ga je zo snel mogelijk voor de magnetronmaaltijden? Wij bieden je de oplossing, de beginnerscursus is perfect voor jou geschikt! Je leert op een leuke manier de basis principes van koken door drie lessen te volgen, zodat ook jij straks een lekkere en gezonde maaltijd op tafel kan zetten.

Gevorderde hobby kok

Heb je al verstand van koken? Ken je basisbegrippen zoals au bain-marie, blancheren en brunoise? Weet je hoe je om moet gaan met recepten op basis van eidooiers? Dan is de cursus gevorderden wat voor jou! In deze cursus gaan we de kennis verdiepen, maar wordt er ook gekeken naar de opmaak van het bord. Daarnaast zal er ingegaan worden op Wine-Spice combinaties. Hierna weet je hoe je een exclusieve maaltijd op tafel moet zetten!


Vanaf 10,- per uur

Alle niveau’s

Gezellige en vriendelijke sfeer

Al 15 jaar kookcursussen

Kookcursussen Zeeland

Voor een kookcursus in Zeeland bent u bij Pollies bij het juiste adres . Pollies is gelegen vlakbij onderstaande locaties in Zeeland.

Kookcursus Zierikzee

Pollies Kookstudio is Dé kookbeleving van Zeeland en Zuid-Holland en dus de locatie voor een kookcursus vlakbij Zierikzee. Bij Pollies kun je kiezen uit meerdere niveau’s kookcursussen. Van een basis– of gevorderden kookcursus naar een patisserie kookcursus tot een kookcursus voor kinderen. Kom gerust langs onze locatie of bel ons op voor meer informatie om van jouw een professionele kok te maken.. Onze kookstudio bevindt zich vlakbij Zierikzee. Bekijk hieronder hoe u vanuit Zierikzee bij onze locatie terechtkomt:

Km afstand vanuit Zierikzee: 24 kilometer
Reistijd auto vanuit Zierikzee: 25 minuten
Reistijd openbaar vervoer vanuit Zierikzee:  39 minuten
Locatie PolliesMolendijk 87, Oude Tonge – Goeree Overflakkee – Zuid-Holland

Tip: Naast onze kookstudio kunt u ook onze Ijssalon en Chocolaterie bezoeken.

Kookcursussen Bruinisse

Pollies Kookstudio is Dé kookbeleving van Zeeland en Zuid-Holland en dus de locatie voor een kookcursus vlakbij Bruinisse. Bij Pollies kun je kiezen uit meerdere niveau’s kookcursussen. Van een basis- of gevorderden kookcursus naar een patisserie kookcursus tot een kookcursus voor kinderen. Kom gerust langs onze locatie of bel ons op voor meer informatie om van jouw een professionele kok te maken.. Onze kookstudio bevindt zich vlakbij Bruinisse. Bekijk hieronder hoe u vanuit Bruinisse bij onze locatie terechtkomt:

Km afstand vanuit Bruinisse: 11 kilometer
Reistijd auto vanuit Bruinisse: 13 minuten
Reistijd openbaar vervoer vanuit Bruinisse:  19 minuten
Locatie PolliesMolendijk 87, Oude Tonge – Goeree Overflakkee – Zuid-Holland

Tip: Naast onze kookcursussen kunt u ook onze Ijssalon en Chocolaterie bezoeken.

Kookcursus vlakbij Ouddorp

Pollies Kookstudio is Dé kookbeleving van Zeeland en Zuid-Holland en dus de locatie voor een kookcursus vlakbij Ouddorp. Bij Pollies kun je kiezen uit meerdere niveau’s kookcursussen. Van een basis- of gevorderden kookcursus naar een patisserie kookcursus tot een kookcursus voor kinderen. Kom gerust langs onze locatie of bel ons op voor meer informatie om van jouw een professionele kok te maken.. Onze kookstudio bevindt zich vlakbij Ouddorp. Bekijk hieronder hoe u vanuit Ouddorp bij onze locatie terechtkomt:

Km afstand vanuit Ouddorp: 24 kilometer
Reistijd auto vanuit Ouddorp: 25 minuten
Reistijd openbaar vervoer vanuit Ouddorp:  39 minuten
Locatie Pollies KookstudioMolendijk 87, Oude Tonge – Goeree Overflakkee – Zuid-Holland

Tip: Naast onze kookcurssussen kunt u ook onze Ijssalon en Chocolaterie bezoeken.

Kookcursussen Zuid-Holland

Voor een kookcursus in Zuid-Holland bent u bij Pollies bij het juiste adres. Pollies is gelegen vlakbij onderstaande locaties in Zuid-Holland.

Kookcursus vlakbij Rotterdam

Pollies Kookstudio is Dé kookbeleving van Zeeland en Zuid-Holland en dus de locatie voor een kookcursus vlakbij Rotterdam. Bij Pollies kun je kiezen uit meerdere niveau’s kookcursussen. Van een basis- of gevorderden kookcursus naar een patisserie kookcursus tot een kookcursus voor kinderen. Kom gerust langs onze locatie of bel ons op voor meer informatie om van jouw een professionele kok te maken.. Onze kookstudio bevindt zich vlakbij Rotterdam. Bekijk hieronder hoe u vanuit Rotterdam bij onze locatie terechtkomt:

Km afstand vanuit Rotterdam: 8 kilometer
Reistijd auto vanuit Rotterdam: 11 minuten
Reistijd openbaar vervoer vanuit Rotterdam:  27 minuten
Locatie Pollies KookstudioMolendijk 87, Oude Tonge – Goeree Overflakkee – Zuid-Holland

Tip: Naast onze kookcursussen kunt u ook onze Ijssalon en Chocolaterie bezoeken.

Kookcursus vlakbij Middelharnis

Pollies Kookstudio is Dé kookbeleving van Zeeland en Zuid-Holland en dus de locatie voor een kookcursus vlakbij Middelharnis. Bij Pollies kun je kiezen uit meerdere niveau’s kookcursussen. Van een basis- of gevorderden kookcursus naar een patisserie kookcursus tot een kookcursus voor kinderen. Kom gerust langs onze locatie of bel ons op voor meer informatie om van jouw een professionele kok te maken.. Onze kookstudio bevindt zich vlakbij Middelharnis. Bekijk hieronder hoe u vanuit Middelharnis bij onze locatie terechtkomt:

Km afstand vanuit Middelharnis: 8 kilometer
Reistijd auto vanuit Middelharnis: 11 minuten
Reistijd openbaar vervoer vanuit Middelharnis:  27 minuten
Locatie Pollies KookstudioMolendijk 87, Oude Tonge – Goeree Overflakkee – Zuid-Holland

Tip: Naast onze kookcursussen kunt u ook onze Ijssalon en Chocolaterie bezoeken.

Kookcursus vlakbij Hellevoetsluis

Pollies Kookstudio is Dé kookbeleving van Zeeland en Zuid-Holland en dus de locatie voor een kookcursus vlakbij Hellevoetsluis. Bij Pollies kun je kiezen uit meerdere niveau’s kookcursussen. Van een basis- of gevorderden kookcursus naar een patisserie kookcursus tot een kookcursus voor kinderen. Kom gerust langs onze locatie of bel ons op voor meer informatie om van jouw een professionele kok te maken.. Onze kookstudio bevindt zich vlakbij Hellevoetsluis. Bekijk hieronder hoe u vanuit Hellevoetsluis bij onze locatie terechtkomt:

Km afstand vanuit Hellevoetsluis: 11 kilometer
Reistijd auto vanuit Hellevoetsluis: 13 minuten
Reistijd openbaar vervoer vanuit Hellevoetsluis:  19 minuten
Locatie PolliesMolendijk 87, Oude Tonge – Goeree Overflakkee – Zuid-Holland

Tip: Naast onze kookstudio kunt u ook onze Ijssalon en Chocolaterie bezoeken.

Kookcursussen vlakbij Spijkenisse

Pollies Kookstudio is Dé kookbeleving van Zeeland en Zuid-Holland en dus de locatie voor een kookcursus vlakbij Spijkenisse. Bij Pollies kun je kiezen uit meerdere niveau’s kookcursussen. Van een basis- of gevorderden kookcursus naar een patisserie kookcursus tot een kookcursus voor kinderen. Kom gerust langs onze locatie of bel ons op voor meer informatie om van jouw een professionele kok te maken. Onze kookstudio bevindt zich vlakbij Spijkenisse. Bekijk hieronder hoe u vanuit Spijkenisse bij onze locatie terechtkomt:

Km afstand vanuit Spijkenisse: 46 kilometer
Reistijd auto vanuit Spijkenisse: 40 minuten
Reistijd openbaar vervoer vanuit Spijkenisse:  79 minuten
Locatie Pollies KookstudioMolendijk 87, Oude Tonge – Goeree Overflakkee – Zuid-Holland

Tip: Naast onze kookcursus kunt u ook onze Ijssalon en Chocolaterie bezoeken.

Kookcursussen Brabant

Voor een kookcursus in Brabant bent u bij Pollies bij het juiste adres. Pollies is gelegen vlakbij onderstaande locaties in Brabant.

Kookcursus vlakbij Breda

Pollies Kookstudio is Dé kookbeleving van Zeeland en Zuid-Holland en dus de locatie voor een kookcursus vlakbij Breda. Bij Pollies kun je kiezen uit meerdere niveau’s kookcursussen. Van een basis- of gevorderden kookcursus naar een patisserie kookcursus tot een kookcursus voor kinderen. Kom gerust langs onze locatie of bel ons op voor meer informatie om van jouw een professionele kok te maken.. Onze kookstudio bevindt zich vlakbij Breda. Bekijk hieronder hoe u vanuit Breda bij onze locatie terechtkomt:

Km afstand vanuit Breda: 8 kilometer
Reistijd auto vanuit Breda: 11 minuten
Reistijd openbaar vervoer vanuit Breda:  27 minuten
Locatie Pollies KookstudioMolendijk 87, Oude Tonge – Goeree Overflakkee – Zuid-Holland

Tip: Naast onze kookcursussen kunt u ook onze Ijssalon en Chocolaterie bezoeken.

Kookcursus vlakbij Bergen op Zoom

Pollies Kookstudio is Dé kookbeleving van Zeeland en Zuid-Holland en dus de locatie voor een kookcursus vlakbij Bergen op Zoom. Bij Pollies kun je kiezen uit meerdere niveau’s kookcursussen. Van een basis- of gevorderden kookcursus naar een patisserie kookcursus tot een kookcursus voor kinderen. Kom gerust langs onze locatie of bel ons op voor meer informatie om van jouw een professionele kok te maken.. Onze kookstudio bevindt zich vlakbij Bergen op Zoom. Bekijk hieronder hoe u vanuit Bergen op Zoom bij onze locatie terechtkomt:

Km afstand vanuit Bergen op Zoom: 8 kilometer
Reistijd auto vanuit Bergen op Zoom: 11 minuten
Reistijd openbaar vervoer vanuit Bergen op Zoom:  27 minuten
Locatie Pollies KookstudioMolendijk 87, Oude Tonge – Goeree Overflakkee – Zuid-Holland

Tip: Naast onze kookcursussen kunt u ook onze Ijssalon en Chocolaterie bezoeken.

Kookcursus vlakbij Roosendaal

Pollies Kookstudio is Dé kookbeleving van Zeeland en Zuid-Holland en dus de locatie voor een kookcursus vlakbij Roosendaal. Bij Pollies kun je kiezen uit meerdere niveau’s kookcursussen. Van een basis- of gevorderden kookcursus naar een patisserie kookcursus tot een kookcursus voor kinderen. Kom gerust langs onze locatie of bel ons op voor meer informatie om van jouw een professionele kok te maken.. Onze kookstudio bevindt zich vlakbij Roosendaal. Bekijk hieronder hoe u vanuit Roosendaal bij onze locatie terechtkomt:

Km afstand vanuit Roosendaal: 8 kilometer
Reistijd auto vanuit Roosendaal: 11 minuten
Reistijd openbaar vervoer vanuit Roosendaal:  27 minuten
Locatie Pollies KookstudioMolendijk 87, Oude Tonge – Goeree Overflakkee – Zuid-Holland

Tip: Naast onze kookcursussen kunt u ook onze Ijssalon en Chocolaterie bezoeken.