Voedzaam en gezonde maaltijden

Vegetarisch

Van nature is de mens geen carnivoor, echter is vlees bijna niet weg te denken uit de keuken. In de 21e eeuw is echter wel merkbaar een verschil aan het optreden. Steeds meer mensen worden zich bewust van wat zij eten en van de voedselindustrie in zijn algemeenheid. In Nederland is vegetarisch eten daarom al jaren in optocht. Een voedzame vegetarische maaltijd bereiden is niet zo moeilijk als het lijkt. Het is niet een kwestie van alleen vis of vlees weglaten maar de juiste vervangers hiervoor te zoeken zodat het lichaam toch juist gevoed wordt. In Nederland hebben wij een enorme keuze uit een assortiment vegetarisch eten waarbij je niks ontbreekt.

Soja & Noten

In deze workshop mag een goede groentebouillon niet ontbreken. Ook het gebruik van peulvruchten, granen, noten en tempeh, een sojakoek uit Indonesië, en deze verwerken in snelle, maar toch creatieve en lekkere gerechten wordt behandeld.

Schrijf je nu in

Met deze workshop haal je de echte smaak en beleving van vegetarisch eten naar Zuid – Holland. Dus heb je nou altijd zelf thuis ook heerlijke vegetarische gerechten willen klaarmaken? Dan is deze workshop je op het lijf geschreven. Deze workshop kost €67,00 p.p. inclusief drankjes en duurt zo’n 4 uur.


4 uur

€67,00 p.p.

Inclusief drankjes

Eerstvolgende cursusdata nog niet bekend

Ben je met een groep en komt bovenstaande niet uit? Dat is geen probleem, dan plannen wij in overleg een geschikte datum in.

 

Offerte en informatie aanvragen