De vijf fundamentele smaaksensaties

Thais

Wat de verschillende regionale keukens van Thailand met elkaar gemeen hebben, is dat zij de vijf fundamentele smaaksensaties met elkaar proberen te verenigen in één maaltijd, zelfs soms binnen één gerecht: heet (pittig), zuur, zoet, zout en bitter. Ook het enthousiaste gebruik van grote hoeveelheden verse kruiden in gerechten zien we in regionale Thaise keukens terug. Hierin onderscheiden ze zich duidelijk van vele andere keukens. De bij ons bekendste gerechten uit de Thaise keuken zijn de rode en groene currypasta’s.

Unieke smaaksensatie

De moeilijkheid van deze keuken is om balans te vinden in deze smaken binnen je gerecht. Juist omdat dit de vijf smaken zijn die onze tong oppakt is het een gewaagde combinatie, maar goed uitgevoerd zorgt dit voor een smaaksensatie die maar in weinig keukens voorkomt. In deze workshop leren we je de smaken op de juiste manier te combineren.

Schrijf je nu in

Met deze workshop haal je de echte smaak en beleving van Thailand naar Zuid – Holland. Dus heb je nou altijd zelf thuis ook heerlijke Thaise gerechten willen klaarmaken? Dan is deze workshop je op het lijf geschreven.Deze workshop kost €67,00 p.p. inclusief drankjes en duurt zo’n 4 uur.


4 uur

€67,00 p.p.

Inclusief drankjes

 

Offerte en informatie aanvragen