Spaanse hapjes

Tapas

Tapas is afgeleid van het Spaanse woord tapar dat deksel betekent. Om het drankje dus af te dekken werden er hapjes op een schoteltje bij geserveerd om het glas af te dekken. Een ander verhaal luidt dat de ruiters van keizer Karel alleen maar drank nuttigden op hun tochten in de herbergen en daardoor dronken op het paard zaten, dus moesten de herbergiers hapjes bij de drank serveren zodat ze nuchter bleven.

Kaas en worst? Doe mij maar Tapas

Tegenwoordig zijn Tapas nog steeds razend populair, niet alleen onder de Spanjaarden maar ook de Nederlanders hebben deze manier van aperitiefjes volledig omarmd. De ouderwetse kaas en worst hebben plaats gemaakt voor allerlei kleine hapjes die we in de workshop terug laten komen zoals knoflook garnalen, inktvisringetjes, champignons met verse kruiden en wijn, tortilla de patata enzovoorts. Ook de crème Catalana mag natuurlijk niet ontbreken.

Schrijf je nu in

Met deze workshop haal je de echte smaak en beleving van Tapas naar Zuid – Holland. Dus heb je nou altijd zelf thuis ook heerlijke Tapas gerechten willen klaarmaken? Dan is deze workshop je op het lijf geschreven.Deze workshop kost €57,00 p.p. inclusief drankjes en duurt zo’n 4 uur.


4 uur

€57,00 p.p.

Inclusief drankjes

 

Offerte en informatie aanvragen