Kleurrijke en geurige gerechten

Mexicaans

De Mexicaanse keuken is een combinatie van de Azteekse en de Spaanse keuken. Door de komst van de Spanjaarden in Mexico in de 16e eeuw werd de Azteekse keuken onder Spaanse invloed uitgebreid, zonder deze te overheersen.

De Azteken

De Azteken maakten in de oude tijd al veel werk van hun maaltijden met voornamelijk ingrediënten als maïs, tomaten, bonen, pepers en paprika. De Mexicaanse keuken kent dan ook vele bekende kleurrijke, geurige gerechten. In deze kookworkshop worden tortilla’s gebakken en wordt er o.a. van Tequila gebruik gemaakt. Een overheerlijke klassieke tomatensalsa wordt gecombineerd met een eigengemaakte guacamole. Als toetje worden er churros gemaakt. En bij de koffie wordt er een Mexicaans bruiloftskoekje met pecannoten geserveerd.

Schrijf je nu in

Met deze workshop haal je de echte smaak en beleving van Mexico naar Zeeland. Dus heb je nou altijd zelf thuis ook heerlijke Mexicaans gerechten willen klaarmaken? Dan is deze workshop je op het lijf geschreven.Deze workshop kost €67,00 p.p. inclusief drankjes en duurt zo’n 4 uur.


4 uur

€67,00 p.p.

Inclusief drankjes

 

Offerte en informatie aanvragen