Beeldschoon eten

Japans

De Japanners zijn een trots volk, dit is te zien in heel veel van hun uitingen, en laten zij ook zien in de keuken. De Japanse keuken staat dicht bij de natuur en hecht veel waarde aan schoonheid. Daarnaast maakt de Japanse keuken van oudsher veel gebruik van gefermenteerde ingrediënten. Oorspronkelijk komt de wel bekende sushi dan ook niet uit Japan, maar zijn zij wel degene die er een waar kunstwerk van hebben gemaakt. Een keuken die zeker in Nederland de laatste jaren een enorme vogelvlucht heeft genoten, elk stadje of dorpje heeft inmiddels wel een Sumo of Shabu Shabu waar heerlijk genoten kan worden van Sushi in Japanse sferen.

Fermenteren en Sushi

Tijdens een workshop zal er dan ook gebruik gemaakt worden van gefermenteerde ingrediënten, en zul je ook leren om de beroemde sushi te maken. Verder heeft de Japanse keuken nog genoeg te bieden en wordt er bijvoorbeeld Japanse Dashi bouillon getrokken, waarvan een heerlijke soep wordt gemaakt. Uiteraard mogen de tempura en zalm teriyaki niet missen! Het diner wordt afgesloten met groene thee ijs.

Schrijf je nu in

Met deze workshop haal je de echte smaak en beleving van Japan naar Zeeland. Dus heb je nou altijd zelf thuis ook heerlijke Japanse gerechten willen klaarmaken? Dan is deze workshop je op het lijf geschreven. De workshop kost €67,00 p.p. inclusief drankjes en duurt zo’n 4 uur.


4 uur

€67,00 p.p.

Inclusief drankjes

 

Offerte en informatie aanvragen