Het land van levensgenieters

Italiaans

Italië staat bekend om een aantal dingen; mode, cultuur, en een hele gevarieerde keuken met vele mooie producten. Denk maar aan Mozzarella, Parmezaanse kaas, Pecorino, Parmaham en Prosciutto. Kortom, het land van levensgenieters. Iedereen is wel bekend met de beelden van een Italiaanse grootmoeder die druk in de weer is om voor de hele familie heerlijke pasta te maken, die aan één lange tafel genuttigd wordt.

Pasta, Gnocchi en lekkere hapjes

Van al deze producten worden heerlijke maaltijden gemaakt. In onze kookstudio ga je aan de slag met deze ingrediënten, om zodoende je eigen heerlijke maaltijd op tafel te kunnen zetten. Je kunt onder andere pasta draaien, Gnocchi maken of juist aan de slag gaan met lekkere hapjes. Nodig je vrienden, familie of collega’s uit en geniet net als de Italianen uren van elkaars gezelschap met een op en top verzorgde maaltijd die heerlijk te combineren is met een lekker wijn.

Schrijf je nu in

Met deze workshop haal je de echte smaak en beleving van Italië naar Zuid – Holland. Dus heb je altijd thuis ook heerlijke Italiaanse gerechten willen klaarmaken? Dan is deze workshop je op het lijf geschreven.Deze workshop kost €67,00 p.p. inclusief drankjes en duurt zo’n 4 uur.


4 uur

€67,00 p.p.

Inclusief drankjes

 

Offerte en informatie aanvragen