Producten van het land

Hollands

Van de Hollandse keuken wordt vaak gezegd dat deze saai en smaakloos is. Tijdens deze kookworkshop laten we je het tegendeel zien!

Landbouw en Veeteelt

De Nederlandse keuken is met name geïnspireerd door ons landbouw- en veeteelt verleden. Het was in deze periode belangrijk goede stevige en voedzame gerechten op tafel te zetten zoals stamppot, of snert. Dit was de perfecte ondersteuning voor de fysieke werkzaamheden die op het land uitgevoerd moesten worden. Inmiddels zijn er een stuk minder boeren in Nederland maar de keuken zijn we nooit vergeten en in de winter is stamppot nog steeds een heel gewild recept.

Heerlijk voedzaam

Alhoewel de keuken per streek kan verschillen kennen we natuurlijk een aantal typisch Nederlandse gerechten en ingrediënten. In deze workshop worden veel producten van het land gebruikt en verwerkt tot bijvoorbeeld kalkoenrolletjes, gevulde appeltjes, bietensalade, diverse soepen en andere voedzame smakelijke gerechten. Op deze manier wordt je opnieuw geïntroduceerd tot een keuken die veel smakelijker is dan veel mensen je doen geloven.

Schrijf je nu in

Met deze workshop haal je de echte smaak en beleving van Nederland naar je eigen keuken. Dus heb je nou altijd zelf thuis ook heerlijke Nederlandse gerechten willen klaarmaken? Dan is deze workshop je op het lijf geschreven.Deze workshop kost €67,00 p.p. inclusief drankjes en duurt zo’n 4 uur.


4 uur

€67,00 p.p.

Inclusief drankjes

Kookstudio Zeeland

Pollies is gelegen vlakbij onderstaande locaties in Zeeland.

Kookstudio Zuid-Holland

Pollies is gelegen vlakbij onderstaande locaties in Zuid-Holland.

Kookstudio Brabant

Pollies is gelegen vlakbij onderstaande locaties in Brabant.

 

Offerte en informatie aanvragen