Mediteraanse Gezelligheid

Lees meer
 
 

Grieks

Één van de favoriete vakantiebestemmingen onder Nederlanders blijft Griekenland, en niet om de laatste reden vanwege de heerlijke Griekse keuken. De Griekse keuken is een typische Mediterrane keuken. Veel gebruikte producten zijn olijfolie, kruiden, groenten, granen, wijn en vis wat zorgt voor hele specifieke smaken die heerlijk bij elkaar passen.

Goed glas wijn, sfeer en gezelligheid

De ingrediënten van een goede Griekse maaltijd bestaan uit meer dan voeding alleen. Juist de combinatie van een goed glas wijn, sfeer en goed gezelschap maakt een Griekse maaltijd tot een ware belevenis. Wat is er nou lekkerder dan onder een warme zomerzon heerlijk uren te tafelen met vrienden of familie? In deze workshop wordt je geleerd de vele smaken van de Griekse keuken zoals munt, knoflook, oregano, Metaxo en peterselie te combineren met een wijn die hierbij past voor de ultieme Griekse ervaring.

In deze kookworkshop maak je zelf diverse gerechten zoals de bekende dolma’s en een voorgerechtje met kataifi, engelenhaar. Ook een vis- of vlees stoofpotje, pitabroodje, tzatziki en gyros mogen natuurlijk niet ontbreken in de Griekse keuken.

Schrijf je nu in

Met deze workshop haal je de echte smaak en beleving van Griekenland naar Zeeland. Dus heb je nou altijd zelf thuis ook heerlijke Griekse gerechten willen klaarmaken? Dan is deze workshop je op het lijf geschreven.Deze workshop kost €67,00 p.p. inclusief drankjes en duurt zo’n 4 uur.


4 uur

€67,00 p.p.

Inclusief drankjes

Kookstudio Zeeland

Pollies is gelegen vlakbij onderstaande locaties in Zeeland.

Kookstudio Zuid-Holland

Pollies is gelegen vlakbij onderstaande locaties in Zuid-Holland.

Kookstudio Brabant

Pollies is gelegen vlakbij onderstaande locaties in Brabant.

 

Offerte en informatie aanvragen