Verfrissend en veelzijdig

Caraïbisch

De Caraïbische keuken is een bonte mengeling van de Afrikaanse, Indiaanse, Chinese en Indische keuken. Verfrissend en bied voldoende mogelijkheden in de keuken om heerlijke maaltijden op tafel te zetten.

Exotisch koken

Een van de meest populaire gerechten in het Caraïbische gebied is roti, vind je dit net als veel mensen lekker maar heb je moeite om het net zo smaakvol te maken als bij de afhaal? Of wil je weten wat er allemaal met een papaja gemaakt kan worden, dan is deze kookworkshop een aanrader. Van Tilapia filet met koriander en limoensap tot een rasta salade en pindakoekjes uit de oven. Ter afsluiting van deze exotische gerechten, staat er een heerlijke mango bavaroise op het menu. We leren je om te gaan met het verschillende smaken pallet wat deze streek met zich meebrengt, denk hierbij aan kruiden zoals Masala zodat ook thuis genoten kan worden van de Caraïbische keuken, verras je gasten en maak het net zo lekker als bij de afhaal.

Schrijf je nu in

Met deze workshop haal je de echte smaak en beleving van het Caraïbische gebied naar Zeeland. Dus heb je nou altijd zelf thuis ook heerlijke Caraïbische gerechten willen klaarmaken? Dan is deze workshop je op het lijf geschreven.Deze workshop kost €67,00 p.p. inclusief drankjes en duurt zo’n 4 uur.


4 uur

€67,00 p.p.

Inclusief drankjes

Kookstudio Zeeland

Pollies is gelegen vlakbij onderstaande locaties in Zeeland.

Kookstudio Zuid-Holland

Pollies is gelegen vlakbij onderstaande locaties in Zuid-Holland.

Kookstudio Brabant

Pollies is gelegen vlakbij onderstaande locaties in Brabant.

 

Offerte en informatie aanvragen