Het vergeten ingrediënt in de keuken

Bier workshop

Het meest populaire drankje van de mensheid is toch wel bier. Maar bier wordt in combinatie met eten toch vaak vergeten. Bier kan heel goed gebruikt worden als ingrediënt in de keuken. Natuurlijk niet in de laatste plaats als dorstlesser voor de kok.

Stoofschotel

In de pan kan bier bijzondere smaken naar boven brengen en het wordt dan ook vaak gebruikt in een stoofschotel, waarbij het bier na het aanbraden als stoofvocht wordt gebruikt. Het geeft een hartige bijna aardse smaak aan het gerecht. Bier geeft ook een verrassende lekkere smaak aan minder voor de hand liggende gerechten, bijvoorbeeld bij een aperitiefhapje of dessert.

Voor de echte bierliefhebber

Deze kookworkshop is een aanrader voor mensen die kunnen genieten van een heerlijk glas (Belgisch) bier. In deze workshop leer je dus buiten genieten van je glas bier ook heerlijk koken met bier. Bij de bereiding worden diverse Belgische bieren in de gerechten verwerkt.

Schrijf je nu in

Met deze workshop haal je de echte smaak en beleving van bier naar Zeeland. Dus heb je nou altijd zelf thuis ook heerlijke bier gerechten willen klaarmaken? Dan is deze workshop je op het lijf geschreven.Deze workshop kost €67,00 p.p. inclusief drankjes en duurt zo’n 4 uur.


4 uur

€67,00 p.p.

Inclusief drankjes

Kookstudio Zeeland

Pollies is gelegen vlakbij onderstaande locaties in Zeeland.

Kookstudio Zuid-Holland

Pollies is gelegen vlakbij onderstaande locaties in Zuid-Holland.

Kookstudio Brabant

Pollies is gelegen vlakbij onderstaande locaties in Brabant.

 

Offerte en informatie aanvragen