Een stoomles koken met fun!

Informatie omtrent COVID-19

Uiteraard gaan we bij Pollies zorgvuldig om met de hygiëne. Met het COVID-19 virus wordt dit extra benadrukt. In onze kookstudio is er altijd al de mogelijkheid geweest om de handen te wassen en te desinfecteren. We willen benadrukken dat handen wassen en desinfecteren verplicht is voor iedere gast. Daarnaast beperken we onze kookworkshops tot 6 personen (mits zich 3 maal een stel aanmeld, of één gezin). Onze fornuizen staan ver genoeg uit elkaar, en de kookstudio is ruim genoeg om te voldoen aan de 1.5 m maatregel. Mocht u nog vragen hebben, neem gerust contact op!

De leukste kookworkshops van Zuid Holland – Zeeland

Lijkt het je leuk om een kookworkshop mee te maken waarin je kennis maakt met allerlei wereldkeukens en bijzondere gerechten? Boek dan een thema workshop in de kookstudio van Pollies, vlakbij Rotterdam. Leer de basisbeginselen van koken op allerlei soorten manieren en met verschillende thema’s. Alle kookworkshops zijn vrij te reserveren voor groepen vanaf 6 tot 30 personen. In overleg is het zelfs mogelijk om te een reservering te maken voor groepen tot 40 personen. Ideaal voor bedrijven die een kookworkshop willen als teambuilding activiteit voor een bedrijfsuitje!

Veel themakeuze

Het is mogelijk meerdere thema’s te combineren. Ook is het mogelijk om een thema, in overleg, vegetarisch te beleven. We hebben een groot aanbod aan verschillende keukens van over de hele wereld, het kan natuurlijk altijd dat uw keuken er niet bijzit. Vraag hierbij naar de mogelijkheden om samen tot een oplossing te komen.

Allergieën

Met allergieën kan prima rekening worden gehouden. Dit dient wel van tevoren aangegeven te worden. De kosten van een workshop wordt aangegeven bij het thema, bekijk daarvoor altijd het uitgebreide aanbod hier. Let op! Alle bedragen zijn inclusief BTW. Recepten kunnen per groep en avond verschillen!

Individueel koken

Wil je een workshop bijwonen maar ben jij de enige van je vriendengroep die het leuk vind om te koken? Dan kun je je altijd nog individueel inschrijven, je sluit dan aan bij een gezellige groep enthousiaste kookfanaten zoals jijzelf, met keuken naar keuze. Klik hier om je individueel in te schrijven.

Kookcursussen

Wil je de basis beginselen van koken leren of wil je je verder ontwikkelen in het koken? Dan bieden wij voor kleinere groepen of individueel een mooi aanbod cursussen met verschillende themas. Deze cursussen zijn tot max 10 personen en is voor de beginnende of gevorderde chef-koks onder ons.


6 tot 30 personen

Ook voor bedrijfsuitjes

Inclusief drankjes

Verse ingrediënten


“Nogmaals hartelijk dank voor de manier waarop je ons hebt ontvangen en de workshop hebt geleidt. het was voor mij als jubilaris een TOP avond!”

 
 


 

Offerte en informatie aanvragen