Het land van levensgenieters

Italiaans

Italië is beroemd om een aantal zaken; Mode, cultuur, mooie vrouwen en een hele gevarieerde keuken met vele mooie producten. Denk maar aan Mozzarella, Parmezaanse kaas, Pecorino, Parmaham en Prosciutto. Kortom, het land van levensgenieters. Iedereen is wel bekend met de beelden van een Italiaanse grootmoeder die druk in de weer is om voor de hele familie een heerlijke pasta voor te schotelen die dan aan één lange tafel met ze allen genuttigd wordt.

Pasta, Gnocchi en lekkere hapjes

Van al deze producten worden heerlijke maaltijden gemaakt. In onze kookstudio ga je aan de slag met deze ingrediënten, om zodoende je eigen heerlijke maaltijd op tafel te kunnen zetten. Je kunt onder andere pasta draaien, Gnocchi maken of juist aan de slag gaan met lekkere hapjes. Nodig je vrienden, familie of collega’s uit en geniet net als de Italianen dat zo goed kunnen uren van elkaars gezelschap met een op en top verzorgde maaltijd die heerlijk te combineren is met een lekker wijntje

Schrijf je nu in

Met deze workshop haal je de echte smaak en beleving van Italië naar Zeeland. Dus heb je nou altijd zelf thuis ook heerlijke Italiaanse gerechten willen klaarmaken? Dan is deze workshop je op het lijf geschreven.Deze workshop kost 58,50 p.p. inclusief drankjes en duurt zo’n 4 uur.


4 uur

64,50 euro p.p.

Inclusief drankjes

 

Offerte en informatie aanvragen