Een stoomles koken met fun!

Kookworkshops

Heb je zin om een leuke kookworkshop bij te wonen? Leer de basis beginselen van koken op allerlei soorten manieren en met verschillende thema’s. Alle kookworkshops zijn vrij te reserveren voor groepen vanaf 6 tot 30 personen (in overleg tot 40 personen). Het is tevens mogelijk meerdere thema’s te combineren. Ook is het mogelijk om een thema, in overleg, vegetarisch te beleven. We hebben een groot aanbod aan verschillende keukens van over de hele wereld, het kan natuurlijk altijd dat uw keuken er niet bijzit. Vraag hierbij naar de mogelijkheden om samen tot een oplossing te komen.

Allergieën

Met allergieën kan prima rekening worden gehouden. Dit dient wel van tevoren aangegeven te worden. De kosten van een workshop wordt aangegeven bij het thema, bekijk daarvoor altijd het uitgebreide aanbod hier. Let op! Alle bedragen zijn inclusief BTW. Recepten kunnen per groep en avond verschillen!

Individueel koken

Wil je een workshop bijwonen maar ben jij de enige van je vriendengroep die het leuk vind om te koken? Dan kun je je altijd nog individueel inschrijven, je sluit dan aan bij een gezellige groep enthousiaste kookfanaten zoals jijzelf, met keuken naar keuze. Klik hier om je individueel in te schrijven.

Verschillende Thema’s

Wil je de basis beginselen van koken leren of wil je je verder ontwikkelen in het koken ? Dan bieden wij voor kleinere groepen of individueel een mooi aanbod cursussen met verschillende themas. Deze cursussen zijn tot max 10 personen en is voor de beginnende of gevorderde chef-koks onder ons.


6 tot 30 personen

Verse ingrediënten

Inclusief drankjes


“Nogmaals hartelijk dank voor de manier waarop je ons hebt ontvangen en de workshop hebt geleidt. het was voor mij als jubilaris een TOP avond!”

 
 


 

Offerte en informatie aanvragen