Een stoomles koken met fun.

Lees meer

Kookworkshops

Alle kookworkshops zijn vrij te reserveren voor groepen vanaf 6 tot 30 personen (in overleg tot 40 personen). Het is tevens mogelijk meerdere thema’s te combineren. Ook is het mogelijk om een thema, in overleg, vegetarisch te beleven. We hebben een groot aanbod aan verschillende keukens van over de hele wereld, het kan natuurlijk altijd dat uw keuken er niet bijzit. Vraag hierbij naar de mogelijkheden om samen tot een oplossing te komen.

Met allergieën kan prima rekening worden gehouden. Dit dient wel van tevoren aangegeven te worden. De kosten van een workshop wordt aangegeven bij het thema, bekijk daarvoor altijd het uitgebreide aanbod hier. Let op! Alle bedragen zijn inclusief BTW. Recepten kunnen per groep en avond verschillen!

Wil je een workshop bijwonen maar ben jij de enige van je vriendengroep die het leuk vind om te koken? Dan kun je je altijd nog individueel inschrijven, je sluit dan aan bij een gezellige groep enthousiaste kookfanaten zoals jijzelf, met keuken naar keuze. Klik hier om je individueel in te schrijven.

Wil je de basis beginselen van koken leren of wil je je verder ontwikkelen in het koken ? Dan bieden wij voor kleinere groepen of individueel een mooi aanbod cursussen met verschillende themas. Deze cursussen zijn tot max 10 personen en is voor de beginnende of gevorderde chef-koks onder ons.


6 tot 30 personen

Verse ingrediënten

Inclusief drankjes


Eerstvolgende cursusdata nog niet bekend.

Ben je met een groep en komt bovenstaande niet uit of zit jouw gewenste workshop er niet tussen? Dat is geen probleem, dan plannen wij in overleg een geschikte datum in.

“Nogmaals hartelijk dank voor de manier waarop je ons hebt ontvangen en de workshop hebt geleidt. het was voor mij als jubilaris een TOP avond!”

 
 


 

Offerte en informatie aanvragen