Het smakelijkste groepsuitje van Zeeland

Koken met groepen

Wil je iets leuks doen met een grote groep vrienden of je familie? Wel eens aan een leuke kookworkshop gedacht? Bij Pollies hebben wij een groot aantal thema’s waar allerlei heerlijke gerechten bijhoren. Kies één van onze thema’s en leer keukens over de hele wereld kennen en proeven. Na afloop gaan jullie gezamenlijk aan tafel en wordt de door jullie bereidde maaltijd gegeten met een drankje naar keuze.

Als je eenmaal een thema hebt gekozen, kun je deze bij ons reserveren op de door jou gewenste datum en tijdstip. De studio is dan geheel voor jou en je metgezellen, waardoor er altijd persoonlijke aandacht is. Wij zorgen voor een goed gevulde koelkast en keuken en bezorgen jullie een gezellig en onvergetelijk kookavontuur en geweldig groepsuitje!

Groepen die vaak bij ons komen koken

Ideaal voor groepsuitjes of familiefeestjes

Altijd verse & nieuwe ingrediënten

Inclusief drankjes


Informatie aanvragen

“Nooit gedacht dat er iets lekkers uit mijn handen zou komen”

Het leukste groepsuitje of familiefeestje van Zuid-Holland, West-Brabant en Zeeland!

Is er een feestje op komst of wil je een uitje plannen met de hele familie? Kom dan voor je familiefeest of groepsuitje naar de kookstudio van Pollies. Een heerlijk avondje koken in een knusse en gezellige omgeving in Zeeland, vlakbij Breda en Roosendaal. Eerst gezellig kokkerellen en daarna met de hele familie of vriendengroep aan tafel dineren. Zie je het al voor je? Het menu wordt volledig in overleg bepaald. Je kunt hierbij kiezen voor gerechten uit alle keukens. Voor de familie’s en gezinnen: Eventueel kunnen de kids wat anders maken.

De ruime kookstudio is uitgerust met meerdere professionele ovens en gasfornuizen en voorzien van al het benodigde keukenmateriaal om een goede maaltijd te kunnen bereiden voor het hele gezin of vrienden. Gezelligheid, plezier en zelfstandig samenwerken staan bij Pollies hoog in het vaandel.

Familiefeesten en groepsuitjes zijn voor de volwassenen €67,- p.p, en voor de kids €35,- p.p. Dit is inclusief drankjes en uitstekende begeleiding, ook voor de kinderen.

Klik hier voor het kiezen van een thema workshop


Een heerlijk avondje met familie of vrienden

Inclusief drankjes

Inclusief thema kookworkshop

Volwassenen €67,-
Kids €35,-

 

Offerte en informatie aanvragen

 
 
 

Kies uit onderstaande kookworkshopthema’s voor jouw groepsuitje

Deze thema’s zijn geschikt voor een familiefeest, bedrijfsuitje, gezinsuitje of vriendengroep. Klik op een thema voor meer informatie.


 
 
 

Groepsuitje Zeeland

Pollies is gelegen vlakbij onderstaande locaties in Zeeland. Perfect voor een leuk gezinsuitje of groepsuitje in Zeeland.

Groepsuitje Zuid-Holland

Pollies is gelegen vlakbij onderstaande locaties in Zuid-Holland. Perfect voor een leuk gezinsuitje of groepsuitje in Zuid-Holland.

Groepsuitje Brabant

Pollies is gelegen vlakbij onderstaande locaties in Brabant. Perfect voor een leuk gezinsuitje of groepsuitje in Brabant.