Bedrijfsuitjes met meerwaarde

Basis kookcursus

Houdt je team vlijmscherp met onze kookcursus voor beginners. Het leren van basistechnieken en teambuilding staat hier centraal.

Kookworkshop

Een gezellig avondje weg met collega’s? Kies dan voor onze informele workshops waarbij genieten voorop staat.

5 Elementen

Is jullie team toe aan een gezondheidsboost? Maak dan kennis met de voordelen van de 5 Elementen voedingsleer.

Hoe ziet jullie bedrijfsuitje eruit?

Bij Pollies gaan we altijd voor een bedrijfsuitje op maat. Daarom houden we altijd rekening met persoonlijke dieetwensen. Verder bieden we een zo breed mogelijk aanbod. Of het nu gaat om teambuilding, het opdoen van nieuwe en nuttige kookkennis, een stoere workshop met bier & whisky of simpelweg kokkerellen voor de fun; bij ons ben je aan het goede adres! Wij verwelkomen groepen van 6 tot 30 personen en alles is inclusief. Tijdens de workshop kunnen jullie gebruik maken van een volledig uitgeruste keuken, gevuld met de juiste ingrediënten. Ook voor een schort wordt gezorgd. Na de workshop of cursus worden de recepten per mail naar jullie toe gestuurd.

Goed om te weten voor grote bedrijven

Past jullie complete team niet in onze kookstudio? Geen probleem! Voor grote bedrijven en organisaties bieden wij een bedrijfsuitje dat over meerdere dagen en/of dagdelen wordt uitgesmeerd. Zo krijgt iedereen gegarandeerd de persoonlijke aandacht die bij de teamuitjes van Pollies centraal staat.

Informatie aanvragen

Professionele kookstudio

Alles inclusief prijs

Gratis parkeren


Image

“Nooit gedacht dat er iets lekkers uit mijn handen zou komen”

Kookcursussen waar je écht iets van opsteekt!

Heeft jullie team behoefte aan teambuilding en komen nieuwe keukenvaardigheden ook goed van pas? Dan is een bedrijfsuitje in de vorm van een kookcursus voor beginners de perfecte keuze!

De cursus bestaat uit 3 avonden waarbij meerdere technieken aan bod komen en ook gelet wordt op snelheid en efficiëntie. Doordat iedereen meerdere avonden intensief samenwerkt met elkaar zal de teamgeest merkbaar versterken. Er worden verschillende gerechten gemaakt in onze ruime en professioneel uitgerust kookstudio waar uiteindelijk gezamenlijk van genoten zal worden. De recepten worden na afloop toegezonden.

Meer praktische info is te vinden op onze webpagina over basis kookcursussen. Stel uw vragen ook gerust via ons contactformulier. Wij reageren altijd zo snel mogelijk!

Informatie aanvragen

Werk aan teambuilding

Leer nieuwe kooktechnieken


Image

Verrijk jezelf met een van onze workshops

Gaan jullie voor een kennismaking met een wereldkeuken of liever een stoere kookworkshop met bier en whiskey? Of misschien een mix van beide? Bij Pollies is er voor iedereen wat wils. Zelfs het bereiden van bijzondere streekgerechten is mogelijk, zoals ham-in-hooi waarbij het hooi echt in de fik gaat!

Hoe werkt het?

Na een warm welkom in onze kookstudio krijgen jullie allereerst een drankje (en eventueel hapje) aangeboden door de gastvrouw. Vervolgens wordt er een algemene uitleg gegeven over de werkwijze en worden de recepten doorgesproken. Hierna trekken jullie je schorten aan en gaan jullie naar de keuken om gezamenlijk het eten voor die avond te bereiden. Tijdens het koken worden er diverse hapjes gemaakt en het staat jullie vrij om er een drankje bij te nemen. Gedurende het kokkerellen worden jullie uiteraard begeleid door een ervaren kok. In combinatie met haar kennis en ervaring kan iedereen een wereldgerecht voorschotelen! Na de workshop worden de recepten naar jullie toegezonden.

Alle workshops op een rij

Ontdek hieronder ons diverse aanbod workshops. Welk thema zou perfect zijn voor jullie bedrijfsuitje? Eventuele combinaties zijn ook mogelijk! Benieuwd welke mogelijkheden er allemaal zijn? Neem dan contact met ons op!

Informatie aanvragen

 
 
 
 

Minder ziekteverzuim? Probeer dan eens onze 5 Elementen workshop!

Creëer een gezonder team door te leren welke voeding past bij jullie individuele gezondheid. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een eeuwenoude voedingsleer die in een modern jasje gestoken is.

Hoe werkt het?

Aan elk teamlid wordt voor het bedrijfsuitje gevraagd welke veranderingen hij of zij graag zou willen zien in zijn of haar gezondheid. Vervolgens wordt hier een persoonlijk menu voor samen gesteld en worden er tips gegeven om deze klachten te bestrijden. Uiteraard wordt alles anoniem gedaan en worden de klachten niet met naam en toenaam besproken tijdens de workshop

De samenstelling van het menu gebeurt met behulp van de 5 elementen voedingsleer. Die is gebaseerd op de werking van organen en wat het effect is van voedsel hierop. Zo kun je bijvoorbeeld klachten aanpakken als vermoeidheid, concentratieproblemen of prikkelbaar darmsyndroom.

Tijdens de workshop zullen voor de meest voorkomende klachten recepten gepresenteerd worden. Deze worden na de workshop toegezonden. Mocht er na de workshop nog meer behoefte zijn aan persoonlijk advies, is dat uiteraard mogelijk.

Meer specifieke info over de 5 elementen voedingsleer is te vinden op onze webpagina over deze unieke workshop. Direct vragen stellen kan natuurlijk ook altijd!

Informatie aanvragen

Voel je sterker en fitter

Inclusief presentatie met uitleg

Altijd een persoonlijk adviesImage
 

Offerte & informatie aanvragen

 
 
 

Groepsuitje Zeeland

Pollies is gelegen vlakbij onderstaande locaties in Zeeland. Perfect voor een leuk gezinsuitje of groepsuitje in Zeeland.

Groepsuitje Zuid-Holland

Pollies is gelegen vlakbij onderstaande locaties in Zuid-Holland. Perfect voor een leuk gezinsuitje of groepsuitje in Zuid-Holland.

Groepsuitje Brabant

Pollies is gelegen vlakbij onderstaande locaties in Brabant. Perfect voor een leuk gezinsuitje of groepsuitje in Brabant.