IJssalon

IJssalon

Kom naar Pollies en proef de smaak van ons sorbet- en roomijs. Want voor een streling van de tong, kom je naar Pollies IJssalon!

Naast ons vaste assortiment heerlijke ijssmaken zijn er de wekelijks wisselende smaken, die je altijd weer verassen. Ons assortiment wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe hippe of seizoensgebonden ijssmaken. Kom langs en kies uit 18 overheerlijke smaken!

Pollies IJssalon is in het traditionele ijsseizoen (van maart/april tot en met september/oktober) geopend en staat bekend om haar heerlijke sorbet- en roomijs. Op het gezellige terras is het smakelijk genieten van ons uitgebreide ijsassortiment of van onze op ambachtelijke wijze gemaakte bonbons of truffels met een lekker bakje koffie. Vindt ons leuk op Facebook en blijf op de hoogte van onze openingstijden en acties!

Je personeel trakteren op een ijsje op een warme vrijdagmiddag? Of heb je een gezellige barbecue, maar geen toetjes? Reserveer dan de Pollies IJsbox! Wij rijden voor met ijs naar keuze (3 tot 6 smaken), en scheppen dit ter plaatse op een hoorntje.

Rondom Oude-Tonge is het voorrijden gratis. Vanaf 6 km rijden kost het 0,10 per kilometer.

Minimale afname is 80 bollen à 1,10 per stuk.


18 overheerlijke smaken

IJs op locatie

1,10 per bol